dimecres, 22 de juliol del 2009

PUIGLLANÇADA 2009 (i 4)


...La Tornada la faig baixant per la pista del Sollell i remuntant cap el principi de la Comabella que baixo amb prou feines (no m'hagués mai imaginat que això estava tan empinat!!) i encara amb més dificultats quan enllaço amb la negra de l'Estadi (que he de baixar fent ziga-zagues com si esquiés).

Finalment per la Fontcanaleta arribo al cotxe a les 14,20 h. de la tarda.

Uf, quina suada!! M'he posat protector solar però em sembla que m'he oblidat del clatell i ara el tinc vermell.

Nota: L'endema de l'excursió vaig haver d'anar al podòleg que em va treure amdues ungles dels dits grossos d'ambdós peus. No es la primera vegada que em passa, em poso protectors però no hi ha manera. Si algú sap com fer-ho per evitar això SI US PLAU QUE M'HO DIGUI perquè jo penso seguir anant a la muntanya. Fí

PUIGLLANÇADA 2009 (3)





...Desprès, pujo per la pista de La Carena amb penes i treballs, però no sense admirar la gernació de floretes i plantetes que, sembla impossible que es puguin fer a aquesta alçada. A les 12,25 h. ja sóc al final del remuntador del Torrent Negre (2.270 m.) i d'aquí ja només es tracta de pujar més o menys pel dret fins els 2.409 m. del cim, on hi arribo a les 12,47 h. ....segueix (4)

PUIGLLANÇADA 2009 (2)


...Segueixo doncs cap a l'esquerra fins arribar, mitja hora desprès d'haver començat, a la cota 1.810, dit d'una altra manera, al verdader principi de la pujada.

A les 11,47h. em planto al principi de la pista Volta a la Muntanya Sagrada o, si voleu, al començament del remuntador del Torrent Negre (2.025 m.)

Aquí reposo una mica. ....segueix (3)

PUIGLLANÇADA 2009 (1)


Quantes vegades anant a esquiar a La Molina m'han agafat ganes de tornar-hi sense neu per resseguir les pistes caminant. El 19 de juliol de 2009 surto de l'aparcament del Telecabina d'Alp (1.675 m.) a les 11h. del matí i enfilo per la pista de la Volta a la Muntanya Sagrada. Al cap de 10 minuts arribo al Llac de la Molina (1.725 m.) i uns metres més amunt ja veig la bifurcació: Cap a l'esquerra el camí s'enfila en direcció al Torrent Negre i de la dreta baixa la pista dita Olímpica que ve del vessant Est de la Tossa. ...segueix (2)