dijous, 8 de juny del 2006

de l’hangar, el BCE i poca cosa més...

Llegeixo a El Periódico que AENA ha cedit a Iberia 26500 ha. a l’aeroport del Prat per fer un hangar pels seus avions. Sembla ser que Iberia frenarà la seva decisió de suprimir determinats vols. Resulta que una empresa privada pot fer el que vulgui però l’estat amb els nostres diners pot “ajudar” (serà subornar?) per que no es passin amb mesures impopulars. Buf, quin embolic!
El
BCE ha pujat un quartet el tipus de referència. Desprès que uns quants es fessin d’or amb l’especulació immobiliària, ara és el torn de frenar l’accés de les classes populars a la propietat descavalcant, de passada,
els que per no poder pagar la quota hauran de desprendre-se'n a baix preu.



del meu poble, la llei i d’altres facècies...
(això està fet ahir, 7 de juny però no ho vaig poder penjar)

Avui, al meu
poble, els treballadors de la Braun comencen a sospitar que el sistema capitalista té coses no massa agradables...
Ahir, el “
Tribunal Supremo” de l’estat espanyol va concloure que animar a participar en un referèndum des del govern, tot i que sense cap consigna, podia anar contra les lleis electorals .
La llei, malauradament , potser no podrà evitar que, un cop pagades les indemnitzacions corresponents, la fàbrica tanqui. Un any i mig d’atur i als quaranta cinc o cinquanta ves a cercar una feina que et permeti seguir pagant la hipoteca. Al menys, els serfs adscrits a la gleva, ho estaven per a tota la vida.
Entre els drets fonamentals de la persona, jo diria que hi ha el dret a votar. Els ciutadans votem uns representants que van prenent decisions, algunes de les quals aquests mateixos representants les plantegen de tornada per a demanar la ratificació i el consentiment dels seus representats, ja que, per molt representants legítims que siguin, la llei i el sentit comú fan que calgui aquesta mena de viatge d’anada i tornada. El sentit comú diu que és lògic que aquest representants vulguin saber, de quants més millor, la opinió dels seus representats. No és lògic animar a la participació? No se com em ve a la ment el record d’aquell censor de l’època franquista que per dissimular un adulteri en la pel·lícula “
Mogambo”, el va convertir en un incest. bona nit