dissabte, 3 de juny del 2006

De l'ètica, els gossets, l'estatut i......


Estic cansat i sense masses ganes de parlar però això d'ensenyar ètica als marines americans es, des d'el meu punt de vista, una vertadera cortina de fum. Crec que la por a morir et fa segregar suficient adrenalina per anul·lar-te la consciència a l'hora de matar. el problema és que potser en molts casos la consciència ja ha estat previament embrutida abans d'ingressar a l'exèrcit. els governs s'aprofiten de l'atur i la ignorància per al reclutament d'eines de mort.
Si els meus impostos serveixen per a pagar als jutges, no vull que perdin el temps decidint les hores de visita al gos de la parella que se separa.
No voldria que amb l'estatut passés el mateix que amb la constitució europea....
Una Constitució (i en certa manera un Estatut també) és un conjunt de principis bàsics que desprès generaran lleis més concretes, reglaments, etc. Tinc la impressió que amb la constitució europea es va voler fer un text que, per evitar que les futures lleis puguessin anar malament als interessos dels diferents governants, anava massa a la concreció fent-la excesivament tècnica i incomprensible. Avui he sentit per la ràdio la propaganda del PSC (...es que si diem que no, afavorim al PP) i d'ERC (...en Zapatero va dir que respectaria el que va sortir del Parlament català...) i en cap d'elles he sentit un missatge clar del tipus "...el nou estatut diu TAL i, per tant, passarà TAL que afavorirà..." ó "...amb el nou estatut TAL, que ja teniem, ho deixarem de gaudir..). De moment, tot el que sento són vaguetats.

...Ah! la figuera és de Formentera. xula, oi?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Anònim ha dit...

I find some information here.